ICEKIID

I 2016 fik Danmark for alvor øjnene op for ICEKIID, da singlen ”Blondiner og Brunetter” kom på gaden. Dengang var der kun ganske få, som vidste hvem der gemte sig bag kunstnernavnet, og det nystiftede pladeselskab Cannibal Records.

Siden da har ICEKIID udgivet debut EP’en ”Afro Dansker”, samt en række singler som tilsammen har streamet mere end 30 millioner gange på Spotify. Med andre ord har ICEKIID lynhurtigt cementeret sig som et af landets mest interessante nye talenter på den danske urban scene.

ICEKIID, som går under navnet Jermyn Creppy, er født i Danmark 1996 og er vokset op i Storkøbenhavn, men har dybe ghanesiske rødder. Musikalsk er han kendetegnet ved sin varmblodede og afrobeat-inspirerede beats, der fungerer som det perfekte opvarmningssoundtrack til en feststemt aften. Men hvis man lytter godt efter, vil man opdage at der også gemmer sig en lyrisk tyngde bag flere af hans sange. Særligt på singlen ’Afrikaner’, hvor ICEKIID synger: ”Er der nogen mennesker, som kan være så dum, de ser kun terror på en etnisk ung, hjernevasket af medier med lort på tungen”. Her lytter man for alvor til lyrikken, der slynger sig over de skarpslebne synth-akkorder og tropiske afrobeats.

Som sanger, rapper og sangskriver har ICEKIID skabt sin helt egen lyd, og på sin vis en helt ny og uprøvet genre indenfor dansk musik.

På scenen er ICEKIID kendt for sine energiske optrædener, og der er ingen tvivl om, at han leverer en kæmpe fest til en enhver, der har danseskoene bare nogenlunde rigtigt snøret.

Ret til ændringer forbeholdes

Praktisk info

Dag:
Fredag
Fredag
Tid:
Kl. 21.00
Kl. 21.00
Sted:
Teltscene
Teltscene
Dag:
Fredag
Fredag
Tid:
Kl. 21.00
Kl. 21.00
Sted:
Teltscene
Teltscene