Faustix

2019 var et forrygende år for Faustix. Singlen ’Thorns’ lå flere måneder i toppen af top 50 på den danske Spotify Chart, og herefter fulgte han op med ’Need You’. De to sange har samlet rundet 17 mio. streams på Spotify.
Og 2021 tegner også godt – ikke mindst den sidste weekend i maj, når Faustix går på scenen til Herning Rocker!

Den danske DJ og producer Faustix startede sin musikalske karriere som 19-årig, da han begyndte at lege med samples og lyde og hurtigt opdagede sin store passion for netop at producere og DJ’e. Kort efter begyndte han at bygge sit eget musikstudie helt fra bunden, med mottoet at musik er organiseret lyd i baghovedet – og senest har han optrådt på de helt store danske festivalscener som Roskilde Festival, Smukfest, Tinderbox og i Tivoli.

Faustix har millionvis af streams på YouTube og Spotify på sine udgivelser med store hits som ’Watching You’ med den hollandske producer Alvaro, ’Crying in The Sun’ med RANI og ’Come Closer’, som også gav Faustix en Danish Music Awards nominering.

Faustix har også markeret sig markant på den internationale musikscene med et samarbejde med Diplo på kæmpehittet ‘Revolution’, remix af den officielle UEFA EURO sang med David Guetta og Zara Larsson, en række remixes/produktioner for artister som Chris Brown, MØ, Icona Pop og Major Lazer og adskillige nomineringer og priser til Danish DJ Awards og Danish Club Awards. Alene i 2019 var Faustix nomineret til 6 Danish Club Awards bl.a. som Årets Producer og Årets Danske DJ.

Vi tør godt love, at der bliver gang i den…!

Ret til ændringer forbeholdes

Praktisk info

002 Calendar
Dag:
Lørdag
Lørdag
001 Clock
Tid:
Kl. 20.00
Kl. 20.00
003 Concert
Sted:
Teltscene
Teltscene
002 Calendar
Dag:
Lørdag
Lørdag
001 Clock
Tid:
Kl. 20.00
Kl. 20.00
003 Concert
Sted:
Teltscene
Teltscene